Data: 2023-05-15

Lietuvos vyrų ž. riedulio čemp. B div. varž., II rungtynės, 2023-05-14

Dar viena Vilniaus rajono sporto centro žolės riedulininkų pergalė Lietuvos čempionate

Gegužės 14 d. Rudaminoje sužaistos antrosios 2022/2023 m. Lietuvos 39-ojo žolės riedulio čempionato „B“ grupės II rato rungtynės.

Šį kartą varžovai buvo SK „Gita“ Kėdainiai, kurie žaidė įspūdingai ir neleido šeimininkams atsikvėpti nė minutės. Pirmojo kėlinio 11 min. po kapitono R. Stankevič įvarčio pirmavo Sporto centro sportininkai, bet po 5 min. rezultatas tapo lygus – įvartį pelnė kėdainietis G. Šaltis. Antro kėlinio pradžioje su rezultatu 2:1 po L. Jankausko smūgio, priekyje jau buvo SK „Gita“. Baigiantis kėlinukui, įvartį pelnė rudaminietis D. Jurcevič ir į ilgąją pertrauką komandos išeina švieslentėje degant 2:2. Trečiame kėlinuke po rudaminiečių grubios klaidos 3:2 į priekį išsiveržė kėdainiečiai (įv. G. Šaltis). Rudaminiečiai užgula priešininkų vartus ir po T. Burkot įvarčio rezultatui esant 3:3 baigėsi trečiasis kėlinys. Gražių momentų netrūko ir ketvirtajame kėlinyje, tiek prie vienų, tiek prie kitų vartų. Tačiau po gražios atakos, kurią pradėjo A. Burkot, gražų įvartį pelno R. Stankevič ir Vilniaus rajono sporto centro komanda pelno sunkią, bet pelnytą ir labai reikalingą pergalę, siekiant tapti čempionais.

Likus žaisti 2 rungtynėms komanda turi 15 taškų, artimiausi varžovai Šiaulių „Akademija“ su 13 taškų. Rudenį šiauliečiai buvo nugalėję Vilniaus rajono sporto centro komandą.

Vilniaus rajono sporto centro treneris
Vytautas Vilipas



Atgal į: Naujienos