Data: 2022-10-26

„2022 metų geriausias mokinys“

Spalio 19 dieną Rudaminos daugiafunkciniame kultūros centre vyko iškilmingoji apdovanojimų šventė, kurioje buvo pasveikinti ir apdovanoti 2022 m. geriausi Vilniaus rajono savivaldybės neformaliojo vaikų švietimo mokyklų mokiniai, respublikinių, tarptautinių meno ir muzikos konkursų laimėtojai bei respublikinių ir tarptautinių sporto varžybų nugalėtojai, juos rengusieji mokytojai. Apdovanojimus už aukštus sportinius rezultatus bei meninius gabumus „Geriausias Vilniaus rajono savivaldybės neformaliojo vaikų švietimo mokyklų mokinys 2022“ pelnė 70 mokinių ir 34 juos rengę treneriai, mokytojai.

Vilniaus rajono merė Marija Rekst sveikinamoje kalboje kreipėsi į atvykusius mokinius, mokytojus ir tėvelius. Dėkojo mokiniams, už pasiekimus, mokytojams ir tėvams, kad padėjo mokiniams tobulėti, siekti savo tikslų. Merė viliesi, kad jaunimas liks mūsų rajone ir toliau džiugins savo darbštumu ir talentingumu. Savivaldybės Merė Marija Rekst bei Vilniaus rajono Švietimo skyriaus vedėja Sofija Segen geriausiems 2022 m. meno ir sporto mokyklų mokiniams, respublikinių, tarptautinių meno ir muzikos konkursų laimėtojams, sporto varžybų nugalėtojams bei juos rengusiems mokytojams įteikė padėkos raštus bei atminimo dovanas. Buvę Vilniaus rajono savivaldybės sporto mokyklos mokiniai, dabar Vilniaus rajono sporto centro biatlono, lengvosios atletikos bei žolės riedulio sportininkai buvo tarp apdovanotųjų. Tai Lietuvos biatlono čempionatų nugalėtojai Emilija Mincevič ir Daniel Buchovski bei treneris Marijan Kačanovski, Lietuvos lengvosios atletikos čempionatų prizininkai Daniel Bartusevič, Titas Bakys, Rokas Sakalauskas, Titas Bukauskas bei treneris Vytautas Gražys, Lietuvos žolės riedulio U-18 pirmenybių nugalėtojai Dominik Žemoit, Džiugas Butkus ir Europos III jaunių čempionato bronzos medalio laimėtojas Andžej Burkot bei treneris Vytautas Vilipas.

Po apdovanojimo ceremonijos sporto centro auklėtiniai padėkojo Merei Marijai Rekst už galimybę tobulėti ir siekti sportinio meistriškumo po Vilniaus rajono savivaldybės sporto mokyklos baigimo naujai įsteigtame Vilniaus rajono sporto centre ir įteikė gelių puokštę.

 

Marijan Kačanovski
Vilniaus rajono sporto centro direktorius

 

 

 



Atgal į: Naujienos